Lidingöloppet – Lördagens lopp

TCS Lidingöloppet gick av stapeln den gångna helgen. Tiotusentals människor deltog i de olika loppen för alla åldrar. Här är lite bilder från lördagen.

Lidingöloppet eller TCS Lidingöloppet som det heter nu, är världens största lopp och består av flera olika lopp under tre dagar. Fortsätt läsa ”Lidingöloppet – Lördagens lopp”

LidingöRullet och LidingöRuset

Lidingöloppet startade i dag och förutom olika juniorklasser så inleddes det med LidingöRullet och LidingöRuset. Här kommer lite bilder.

I dag gick 2016 års TCS Lidingölopp av stapeln. Ja, det inte bara gicks utan det rullades, joggades, kutades och till och med kördes i vissa fall. Jag följde LidingöRullet och LidingöRuset. Fortsätt läsa ”LidingöRullet och LidingöRuset”

Film om Lidingölopp – en pärla från SVT Play

Film om Lidingöloppet som måste ses. Som jag skrev i föregående inlägg så går det stora Lidingöloppet av stapeln nu i helgen med start redan på fredag. Medan deltagarna förbereder sig på sitt sätt så förbereder jag mig för att fotografera det. Fortsätt läsa ”Film om Lidingölopp – en pärla från SVT Play”

Kameraväskan inför Lidingöloppet

Dags för det stora Lidingöloppet som man båda kan springa, gå eller rulla sig genom. Jag ska dit och fotografera så klart!

Nu är det dags att packa kameraväskan inför Lidingöloppet. Medan andra stretchar och snörar joggingskorna – så putsar jag linser och laddar kamerabatterier. Fortsätt läsa ”Kameraväskan inför Lidingöloppet”

Tough Viking Djurgården 2016

Tough Viking är Nordens tuffaste hinderbanelopp men det avskräcker inte tusentals tuffingar att anta utmaningen. Se bilder från loppet här.

Enligt dem själva så är TOUGH VIKING det största, första och mest utmanande hinderbaneloppet i Norden och det stämmer troligtvis. Hindren  som är konstruerade i samarbete med det svenska elitförbandet Kustjägarna kan vara nog så tuffa och kräver både fysisk och psykisk styrka. Fortsätt läsa ”Tough Viking Djurgården 2016”