En helt vanlig dag med SJ

En helt vanlig dag och en vanlig tågresa som jag gör ett par gånger i månaden. Till skillnad från andra alldagliga och vanliga saker jag gör så går det aldrig rutin i att resa med tåg i Sverige. Jag vet aldrig när, hur eller ens om, jag kommer fram.

En helt vanlig dag och en vanlig tågresa som jag gör ett par gånger i månaden. Till skillnad från andra alldagliga och vanliga saker jag gör så går det aldrig rutin i att resa med tåg i Sverige. Jag vet aldrig när, hur eller ens om, jag kommer fram. Fortsätt läsa ”En helt vanlig dag med SJ”

SJ Hemsida – Ständiga problem

SJ hemsida och bokningssystem fungerar inte. Efter år av utveckling, månader av uppmaning till betatest och snart ett halvår i drift fungerar ingenting.

SJ hemsida eller deras nylanserade hemsida som lanserades fullt ut 19 april i våras. Trots 2,5 års utveckling och månader av så kallad betatest – där SJs kunder uppmanades att testa deras nya hemsida – så kan man bara konstatera, efter mer än fyra månaders drift, att den inte fungerar. Fortsätt läsa ”SJ Hemsida – Ständiga problem”