Kameraväskan inför Lidingöloppet

Dags för det stora Lidingöloppet som man båda kan springa, gå eller rulla sig genom. Jag ska dit och fotografera så klart!

Nu är det dags att packa kameraväskan inför Lidingöloppet. Medan andra stretchar och snörar joggingskorna – så putsar jag linser och laddar kamerabatterier. Fortsätt läsa ”Kameraväskan inför Lidingöloppet”

Söndag är bakluckeloppis!

Söndagar är loppisdagar. Följ med på bakluckeloppis på Täby Park, den före detta galoppbanan.

Första gången jag kom i kontakt med begreppet bakluckeloppis var någon gång på 90-talet i England. Car boot sale eller Trunk fair kändes som kreativt och nytänkande tyckte jag då fast tydligen så har begreppet funnits sedan 70-talet. På senare tid har det spridit sig i Sverige och finns väl i varenda håla nu. Fortsätt läsa ”Söndag är bakluckeloppis!”

Tough Viking Djurgården 2016

Tough Viking är Nordens tuffaste hinderbanelopp men det avskräcker inte tusentals tuffingar att anta utmaningen. Se bilder från loppet här.

Enligt dem själva så är TOUGH VIKING det största, första och mest utmanande hinderbaneloppet i Norden och det stämmer troligtvis. Hindren  som är konstruerade i samarbete med det svenska elitförbandet Kustjägarna kan vara nog så tuffa och kräver både fysisk och psykisk styrka. Fortsätt läsa ”Tough Viking Djurgården 2016”

Laddar inför Tough Viking Djurgården 2016

Tough Viking Djurgården. Femtusen deltagare ska ta sig genom vatten och eld, utsätta sig själva för den ultimata utmaningen. Jag är där och rapporterar.

Om ett par timmar kör Tough Viking loppet igång och jag laddar med en ordentlig frukost. Ja, nu är det inte så så att jag själv ska springa, kräla, klättra, simma, gråta och svettas genom det 15 km långa loppet som ca 5 000 anmälda deltagare. Fortsätt läsa ”Laddar inför Tough Viking Djurgården 2016”

World Photo Day, 19 augusti 2016

World Photo Day är ett världsomspännande internationell fotografievent. Den 19 augusti firas och uppmärksammas fotografering världen runt.

World Photo Day är ett världsomspännande internationell fotografievent. Den 19 augusti firas och uppmärksammas den passion för fotografering som finns världen runt. Fortsätt läsa ”World Photo Day, 19 augusti 2016”