TEST: Canon Speedlite 430EX III-RT

Recension av Canon Speedlite 430EX III-RT. Jag tittar närmare på denna mångsidiga kamerablixt från Canon, den första utanför 600-serien med radio.

Recension av Canon Speedlite 430EX III-RT. Liten men kraftfull och full av möjligheter men det räcker inte med bara blixten och en kamera för att fullt ut utnyttja dess potential. Blixten är mycket bra redan när den används som vanligt monterad i kamerans blixtsko. Med ytterligare en kompatibel blixt eller sändare så blir den fantastisk. Fortsätt läsa ”TEST: Canon Speedlite 430EX III-RT”

Elisabet Höglund och Rogue Flash Grid

Jag testar ljusformaren Rogue 3-in-1 Flash Grid tillsammans med Elisabet Höglund. Vid denna första hands-on så är det bara positiva känslor.

Elisabet Höglund står modell när jag testar Rogue 3-in-1 Flash Grid. Ett litet, enkelt och prisvärt tillbehör som lyfter SpeedLite blixtljus till helt nya nivåer. Fortsätt läsa ”Elisabet Höglund och Rogue Flash Grid”

Rogue Ljusformare för bättre blixtljus

Blixtfotografering. Två riktigt smarta verktyg för dig som vill utnyttja din externa blixt maximalt. Rogue FlashBender och Rogue Flash Grid. Läs mer här.

Rogue Ljusformare. Rogue Photographic Design är ett mycket innovativt företag som tar fram produkter framförallt för externa kamerablixtar som till exempel Speedlite. Enkla men finurliga tillbehör till hyfsat vettiga priser har kanske blivit lite av en symbol för företaget. Fortsätt läsa ”Rogue Ljusformare för bättre blixtljus”