Är du konstnär?

Kreativitet som inte syns – finns inte! Tyvärr, så är det så. FineVisualArt.com är en nystartad community som kan hjälpa dig att synas.

FineVisualArt.com - community for visual art.

Är du konstnär och vill synas?

Om du är det som hobby eller om det är din proffessionalitet spelar ingen roll, men om du skapar visuell konst som till exempel teckning, målning, skulptur – fysiskt eller digitalt, så finns det en stor möjlighet för dig här!

FineVisualArt.com är en nystartad community för konstnärer som vill få möjlighet att presentera sig själva och sina konst-projekt.

Fotografer?

Paradoxalt nog så är inte FineVisualArt.com tyvärr inte för fotografer. Fotografi hör definitivt till konstgrenen visual art och jag är själv fotograf, men jag tycker att det för fotografer redan finns så många kanaler i dag att presentera sina bilder på.
I dag är alla fotografer. Jag har för mig att jag såg en siffra som visade att mer än hälften av jordens befolkning i dag har en kamera – vanligen i mobiltelefonen så klart, men ändå.

FineVisualArt.com

FineVisualArt.com riktar sig i första hand till konstnärer som är kreativa inom teckning, målning och skulptur. Om det är rent fysiskt med oljefärger, akvarell eller kolpennor på papper eller duk, eller om det skapas i Photoshop, 3d-studio eller zBrush gör ingen skillnad.

Själv skapar jag mina bilder, där jag ofta utgår från fotografier, med en ritplatta från Wacom ansluten till min iMac och program som Photoshop, Illustrator och zBrush. Det jag skapar brukar jag kalla för Digital Artwork. Om det är rätt term att använda vet jag inte men inom kreativitet får man inte begränsas av regler! 🙂

Om du känner att du tillhör den här gruppen av konstnärer och marknadsföra dina projekt eller kanske bara visa upp dem för att till exempel få lite saklig kritik så bör du besöka FineVisualArt.com och se vad vi kan göra för varandra.

Vi hjälper dig att synas, att få fler besökare till din hemsida eller blogg, att få nya kunder och nya kontakter.

Givetvis är det 100% gratis att bli medlem.

Besök oss nu: FineVisualArt.com

Skriv gärna en kommentar till inlägget: